Sfeervol chalet te huur

Ons chalet is gelegen op de zuidhelling van het nog onaangetaste Gailtal in het dorpje Kötschach in Karinthië in Oostenrijk op 14 kilometer afstand van de Italiaanse grens.
De woning is geschikt voor 6 personen en heeft een woonoppervlak van ca 80 m2.
De tuin van ca 200 m2 en het balkon zijn op het zuiden gericht en hebben dus vrijwel de gehele dag zon. De tuin beschikt over twee terrassen met het prachtige uitzicht op de bergen. Overal voelbare natuur bij stimulerende activiteiten in de open lucht.

Voel het impulsieve hart van de Alpen-Adria regio. Het klopt heel het jaar: in de krachtige lente, in de zomer, in de gemoedelijke herfst en in de knusse winter.
In Karinthië, aan de zuidzijde van de Alpen, daar waar het klimaat mediterraner is en waar vakantiesprookjes werkelijkheid worden. Vakantiesprookjes van mediterraner lichtheid die er voor zorgen dat je zin krijgt: zin in ontdekkingen, genoegens en ontmoetingen.

Geniet van de fantasievolle creaties uit de Alpen-Adria keuken met regionale specialiteiten die beïnvloed zijn door de eetculturen van de drie landen Oostenrijk, Italië en Slovenië. Beleef de mooie uitzichten op een van de glasheldere zwemmeren die uitnodigen tot relaxen en genieten, ofwel het stillen van het verlangen naar meer. Beleef malsgroene bergen met ronde toppen, imposante massieven, bruisende rivieren en kabbelende beekjes, zeldzame wilde dieren en geurende alpenkruiden en bloemen. 

ZOMER

Karinthië is niet alleen een eldorado voor zwemfans, maar ook voor vrijheidslievende wandelaars, nordic walkers en bikers.
De ongelooflijke veelzijdige topografie en de schone natuur is het summum voor alle sporters met glasheldere meren, rivieren, hooggebergte, almlandschappen van het middelgebergte en zacht glooiende vlakten. Of u nu wilt klimmen, raften, paragliden, vissen of Nordic Walking, alles is op loopafstand van het chalet mogelijk.

Meer lezen

WINTER

Karinthië staat voor traditionele wintervakantie aan de zuidzijde van de Alpen. De gunstige ligging van het chalet garandeert naast sneeuwzekerheid in de 32 skigebieden pure wintersport: met ruim 1000 pistenkilometers, tal van gemoedelijke gezinsafdalingen, brede pisten, bij 300 moderne skiliften zonder lange wachttijden, natuurlijk de voordelige gezinsarrangementen en niet te vergeten de mooiste zonneterrassen met vrij uitzicht op de Alpen en de Dolomieten.

Meer lezen

©chalethureninoostenrijk.nl